HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

Fitparádé 2012

jayworkout 2012.10.21. 18:58

nagyon hangulatos volt! igaz, hogy nem versenyeztem, de természetesen elmentem szurkolni a kis barátaimnak. nem gondoltam volna, hogy ez a Fitparádé ilyen hatalmas rendezvény, rengetegen voltak a többféle versenyeken, perxe mi csak a cross verseny részén voltunk nagyrészt. négy indulónk remekül szerepeltek, ehhez azért nekünk, drukkereknek is sok közünk volt :) a szervezés jó volt, bár a sprintek a vizes fűben kicsit húzósak voltak. a bírók általában korrektek, de szigorúak voltak. míg egyesek eszméletlenül jól csinálták, motiválták a versenyzőket és segíteni akartak nekik ezzel, sajnos volt egy olyan bíró is, aki mocsok volt. nem tudom szebben írni ezt. mert lehet egy bíró szigorú, ha nem jól csinálsz valamit és rádszól, hogy csináld újra, az rendben van. de ez... Vágási komámnak az első wodját számolta ő, de olyanokat csinált, hogy számolás közben elfordult és beszélt valakivel valamit, és addig nem számolt 2-3 ismétlést, máskor a harmadiknál mondta azt, hogy 1... nem mindig figyelt oda rendesen, és olyan is volt, hogy a guggolások utáni sprintnél, amikor már elkezdett futni Gabi, több méter után hívta vissza, hogy heló még van egy guggolás... véletlenül sem akkor kell szólni, amikor még ott áll... a végén pedig 13 kör helyett 11et írt a papírjára, és alá sem íratta vele, tehát fellebbezni sem tudott. ez egy szemét volt. végülis úgy, hogy ez az első wod így nagyon elment neki, ígyis 4. helyezett lett, de szerintem simán lehetett volna második v. harmadik. na mindegy, lényeg, hogy nagyon keményen nyomtad! respekt, haver.
Zsófi is nagyon ügyesen teljesített az open nőiben, szintén 4. lett. Öcsi, Csabi és Zoli az open férfiben állták a sarat, büszkék voltunk rájuk. Zoli a 35+ kategóriában 3. helyezett lett.

47933_541647835849655_1125553605_n.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr304861475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása