HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

győztem

jayworkout 2012.07.07. 22:30

...izzadtság folyik a szemembe, de a tűző nap miatt egyébként sem látok. alig kapok levegőt, de tudom, elől vagyok. fél körrel van lemaradva a második tőlem, a crossfites csávó. pedig az elején nagyon beijedtem tőle. aztán meg ahogy elrajtoltam az elején a 400 méter futáshoz, kicsit megnyugodtam. az első két kör tökéletes a háromból. a harmadiknál már a futásnál ég a torkom a melegtől. a súllyal guggolás nem probléma.
5 húzódzkodás van hátra az első WODból. beszúr a szívem. nagyon régen nem csinált már ilyet. de a 40 fok és a hajtás újra előhozta. egyszerűen képtelen vagyok normális húzódzkodást csinálni... már az 5iket nyomom, amiben az állam nem kerül a rúd felé. és Zsófi nem számolja hozzá. csak nyomja a kezembe a magnéziát, és próbálom újra. nem sikerül. közben a crossfites csávó beér. már guggol. nekem csak 5 húzódzkodás lenne hátra. sikerül kettő. de már látom, hogy ő is a húzódzkodásnál jár. Zsófi ordít rám, hogy csak magammal foglalkozzak, ne nézzem a többieket. és végez a crossfites. egy fél körös hátrányból utólért engem. és csak nem sikerül a húzódzkodás. kis pihenő múlva igen. de ekkor már, 1 perc 38 másodperccel lemaradtam. elvesztettem az első WODot. sokáig az jár a fejemben, hogy most azonnal feladom. nincs értelme tovább csinálni. de egy kis részem azt mondja: várj még egy kicsit. kipihenem magam a következő WODig sok idő telik el. Rocky, Aragorn .. mindenki beszél a fejemben. motivál arra, hogy ne adjam fel.
"Nem az számít mekkorát ütsz. hanem hogy mennyi ütést állsz ki, mikor talpon kell maradni. Bírni kell a pofont.. és muszáj menni tovább! Csak így lehet győzni!"
"Látom a szemetekben...  ugyanazt a félelmet, amely engem is környékez.. eljöhet a nap, mikor a bátorság elhagy minket. Mikor cserben hagyjuk barátainkat, felbontjuk szövetségeinket. DE EZ NEM AZ A NAP!"
"NEM FÁJ!"
a kézenjárásnál még kicsit szédülök, de mégis jobban sikerül, mint a crossfitesnek. ezaz! Vágási Gaba arat: hatalmas távot tett meg kézenjárva. dehát ezt tudtuk előre. kislabdadobás. 2est kaptam rá tesin, esélytelen. de a kövesdi új-barátaim bíztatnak és szurkolnak. ez nagyon jól esik. és dobok egy nagyot! magamhoz képest. mert az enyém volt a legkisebb. de örültem neki! kettlebell hajítás: óóó, ez nekem való :D fölényesen győzök, 4.9 méterre dobom el a bellt. a 2. WOD az enyém.
újabb pihenő, nézzük a többieket, szurkolunk. egyre jobban érzem magam, már nem szédülök, érzem, hogy valahonnan a semmiből visszatért az erőm. 
3. WOD . 10 elemelés 24es bellel, 20 lábemelés rúdig, 30 hatütemű fekvőtámasz. mindez háromszor. érzem, hogy ez a menet az enyém lesz. elkezdem csinálni. nagyon jól megy. pörgetem az egészet. néha kitekintek oldalra, a többiek le vannak maradva. fogy az erőm. HIHETETLEN jó számolóembert kaptam. annyira motivál, hogy nem hagyom abba. üvölt velem. TOVÁBB! CSINÁLOD! NE A TÖBBIEKET NÉZD, MAGADAT KELL LEGYŐZNI! NEM HAGYOD ABBA! LENYOMOD AZ EGÉSZET! UTOLSÓ KÖR! EZT MÁR LEVEGŐ NÉLKÜL IS MEGCSINÁLOD! TOVÁBB! eszméletlenül jól esik, ahogy ordít rám. és akkor hallom, hogy a kövesdi csapatból mindenki szurkol nekem. 10 van hátra, de úgy megpörgetem a végét, mintha most kezdtem volna el. sikerült. körbenézek, egy egész körrel lemaradtak tőlem... enyém a 3. WOD.
az életkedvem és az energiaszintem az egekben. enyém a verseny. sikerülni fog. sikerülnie kell. az utolsó versenyszám a lábról szól. nekem van a legerősebb lábam közülünk, tudom. most beválthatom az erőmet. annyi belefektett munka után, megmutathatom, hogy az egylábas guggolás a lehető legtökéletesebb lábat adja.
200 méter hátrafutás, 20 fekvőtámasz kézelemeléssel, 200 méter hátrafutás, 20 dobozra ugrás, 200 méter hátrafutás, 20 felülés, 200 méter hátrafutás, 20 guggolás.
elindul az utolsó szám. eszméletlen gyorsan megpörgetem az elejét, nem tudnak utólérni. 50, majd 100 méter az előnyöm. nem bízom el magam, beleadok mindent. visszaérek a kiinduló pontba, mehet a fekvő. a lehető leggyorsabban csinálom, ahogy tudom. a kövesdi csapat továbbra is ott van és szurkol nekem. nagyon jól esik. mehet a következő hátrafutás. a többiek még be se értek a fekvőhöz. megtartom az előnyöm, de egy pillanatra sem lazítok. nem vehetek vissza a tempóból. érezniük kell, hogy nem érhetnek utol! a 20 dobozra ugrás elég kemény feladat, nem gondoltam volna. megy tempósan gyorsan, de a következő hátrafutásnál, már érzem a vádlim. tovább kell menni. a felülés gyerekjáték, csak pihenő. utolsó hátrafutás. fáradt a lábam, de tovább növelem az előnyömet. kezd realizálódni bennem: most már nem érhet utol. épp most nyerem meg a versenyt. visszaérek a guggoláshoz, a többiek biztatnak, ami még mindig eszméletlenül jól esik. nélkülük nem ment volna. kipörgetem a 20 guggolást. vége. tapsolnak, ujjonganak, pacsit adnak. hihetetlen érzés.
bár itt még nem volt hivatalos, de tudtam, enyém a verseny. imádom ezeket az embereket. a szurkolótábor nélkül nem sikerült volna. Eredményhirdetés. Vágási Gaba harmadik. az első crossfit versenye. nem semmi! már az is teljesítmény, hogy egyáltalán végig tudta csinálni, kőkemény. harmadik lett. büszke vagyok rá. 

és kimondják: a crossfites csávó a második. feláll a dobogóra én pedig izomból vigyorgok.
és a kategória első helyezettje : Tar Gábor.



mégegyszer hálás köszönet a kövesdi crossfit csapatnak, az a motiváció, amit ott véghez vittetek, nem volt semmi. Királyok vagytok !!!
gratuláció illeti Vágási Gabi barátomat, aki eljött velem a versenyre és volt olyan bátor, hogy ő is benevezett. és bronzérmes lett. respekt !!!
köszi Pap Zolinak, a rengeteg hasznos tanácsért és biztatásért a verseny előtt! a crossfit mesternek :D
kösz Malter, hogy eljöttél és fényképeztél, meg szurkoltál. legközelebb te is indulsz ;D

képek, videó holnap


Lakoma: saláta, hagymás-gombás rántotta 17 tojásból, nagyon sok rizs, 1.5 liter kecsketej

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr584635169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Giozo · http://ccedzesem.blog.hu/ 2012.07.07. 23:34:33

Ejha, rispekt tesóó:) Le a kalappal

kallamor 2012.07.08. 09:06:10

Grat. ennyi tojást hogy birtál megenni? napközben eszel valamit?

confidenceandpower_Flóra · http://confidenceandpower.blogspot.hu/ 2012.07.08. 09:20:36

Jay!

Tudtam én! Drukkoltunk nagyon! Fogadd őszinte gratulációmat. Kezdőtől nem rossz! :) Az írásod nagyon magával ragadó. Komfort zóna hogy van? Reszkessen a hazai mezőny, jön Jay! Vágási=Vegeta? Neki is gratulálok!

- Zsolti

jayworkout 2012.07.08. 10:37:26

@Giozo: köszi bátyja :D

@kallamor: köszi! harcosok étrendjén vagyok, napközben
ettem 2 almát meg egy banánt. és szeretem a tojást. :D

@confidenceandpower_Flóra: köszönöm szépen! jelenleg mindenfelé izomlázam van, de boldog vagyok :DD Vágási nem Vegeta, régebben őt úgy írtam ki, hogy Gaba.

Hungarian Calisthenic 2012.07.08. 11:20:20

Gratulálok! Címvédés viszont nem lesz! ;)

TheBerzerker 2012.07.08. 16:26:06

Gratulálok! Nem semmi teljesítmény! A 17 tojás se:D Sosem bírnék ennyit megenni, pedig 1 hónapja én is a harcosok étrendjén vagyok.

Ekkora győzelemhez pedig valóban Pantera dukál!:)

jayworkout 2012.07.08. 18:52:42

@TheBerzerker: köszi :D majd eljön az is! ;D

fittolder 2012.07.09. 08:40:42

Gratesz! A következő versenyen már nem a hobbyfiú kategóriában kell indulnod, hanem az open felnőtt-ben. Oda viszont egy magasabb szintű edzettség kell ám!:-) Úgyhogy a sajáttestes mellett mehet a bell, és a súly is. (Remélem a fegyenc mellett egyre inkább beleharapsz a CrossFitbe, ugyanis összehasonlíthatatlanul nagyobb lehetőségeid lennének....;-))

jayworkout 2012.07.09. 09:12:20

@fittolder: köszi! addig még van pár dolog, amit meg kell tanulnom, de látok benne fantáziát :D
süti beállítások módosítása