HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

pokoli kockahas

jayworkout 2012.09.12. 16:16

rátapadhatna már a bőr.. na mindegy, mindjárt itt a tél! 

manna gyakorlás - 30 percig

ez a gyakorlat gyilkos. nem ismerek ennél nehezebb feladatot a hasizomnak :D majdnem a földdel merőlegesig tudom felemelni most a lábaimat. nem is tudom, mikor fáradt el utoljára a hasizmom. asszem a holnapi izomláz garantált!

ezenkívül még csináltam pár maxot a rúdig lábemelés felső pozíciójában tartásból - na ezzel tudtam igazán bedurrantani, rendesen fájt, mikor lejöttem 

Lakoma: saláta, csirkemell, barnarizs

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr944772784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.12. 20:33:59

Hú ez keményen hangzik:) Még mindig drakulálok!:)
Képzeld megvettem a Fegyencedzés és a Harcosok étrendje könyvet is, a TE hatásodra és most már pl. nem csak lefogyni akarok, hanem szeretnék k*va erős lenni:) Elkapott a gépszíj:)
Viszont megint a tanácsodat kérem, igaz nekem még viszonylag messze van a húzódzkodás, viszont későbbiekben...emeletes házban lakok, nincs a közelben régifajta játszótér se (bár nehezen hiszem, h közönség előtt szeretnék bénázni) láttam ilyen ajtókeretbe szerelhető húzódszkodót, szted ez milyen strapabíró, mert hiába keresgéltem sehol sem írta, h hány kg a teherbírása, viszont tudom, hisz olvasgattalak, h tartasz kapcsolatot más "fegyencekkel" is, nincs vmeiknek hasonló, h az alapján tanácsot adj?
Más...mai vacsid pl. rízs, csirke, sali...mennyíségben azért sok? Mert ez így olyan kevésnek tűnik, máskor olyan sokfélét szoktál...
Igyexem minél hamarabb végezni a könyvekkel, bár meglepődtem, h a Harcosok étrendjében is van edzés, méghozzá súlyzós stb...amit fegyenc elítél...
Lehet hülyeséget kérdezek, de a ketlebell az nem súly? Most akkor az miért más mégis, mint a szimpla súlyzós edzés, ne hari, ha fárasztó vagyok.
De nagyon érdekel a téma, eléggé magaménak érzem a könyvek filozófiáját...
Köszi előre is, ha válaszolsz.
:) Gabi

jayworkout 2012.09.13. 07:08:13

@calist: bizony erre.

@Még duci vagyok, de változni akarok!: yeah ! :D
van amelyiknek 90, van amelyiknek 100, általában oda szokták azért írni.
amikor nem sokfélét eszek, hanem csak egyet, akkor az NAGYON SOK. :D
a harcosok étrendje inkább ilyen fogyasztó edzés.
de a kettlebell is súly, csak nem mindegy hogyan mozgatsz egy súlyt. az egykezes súlyzókkal általában olyan gyakorlatokat csinálnak, amikben csak egy izom vesz részt, míg a kettlebellel egy-egy gyakorlatnál a test egészként dolgozik, természetesen, ahogy a saját testsúlyos edzésnél. és ez a kis "fogantyús" súlyzó természetesebb mozgástartományt biztosít a csuklónak, vállnak is. Wade is azt írja, hogyha ki akarod egészíteni az edzésedet, akkor a kettlebell a legjobb választás.

szunda training · http://szundatraining.blogspot.hu/ 2012.09.13. 08:43:36

@Még duci vagyok, de változni akarok!:

Szia!

Én is panelban lakok és ajtókeretbe szerelhető húzódzkodót használok már jópár éve, ráadásul ha jól emlékszem akkor a Tescoban vettem, tehát nem is a legjobb minőség :)

Maximálisan meg vagyok elégedve vele, strapabíró az tuti. 70 kg-os vagyok, de volt már hogy plusz 54,3 kg-ot tettem magamra (tehát 124,3 kg-ot biztosan bír :)),azzal húzódzkodtam és meg sem kottyant neki, még csak meg sincs hajolva.
Számomra annyi csak a hátránya, hogy nem tudom magasra tenni az ajtó kialakítása miatt, ezért a lábemeléseket nem tudom nyújtott lábbal elvégezni (ezt nem is szoktam otthon végezni, ehhez el kell mennem a Sportközpontba)

Üdv.

Zoli

Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.13. 12:55:38

@jayworkout: oké, akkor tehát fogynom kell mert még egy húzódzkodó vacak se bírna el...köszi a választ:)

Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.13. 12:56:47

@szunda training: Köszi, hát én most vagyok 117kg...mondjuk még el sem bírnám magam, de azért nem kockáztatnék, hogy leszakad és eltöröm vmimet...

Góg István 2012.09.14. 20:07:56

@Még duci vagyok, de változni akarok!: A húzódzkodás első pár lépésében nem is kell a teljes testsúlyodat használnod, ráadásul neked ilyen nagy súly mellett (nem sértésből mondom, 1-2 éve én is több mint ennyi voltam :D de nekem sikerült 80 ra lemenni, szóval hajrá, neked is menni fog :D ) sokkal nehezebbek lesznek a kezdő lépések, így az "alapozás" hatásos lesz, mire elérsz a húzódzkodáshoz, jó erős alkarod meg hátad lesz, és addigra már le is fogysz annyit, hogy elbírjon a rúd. :D

Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.15. 20:01:27

@Góg István: Hja, köszi...igen, sztem is megveszem, mert a kezdőlépésekhez is kell.
süti beállítások módosítása