HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

forgatás 6 nap múlva

jayworkout 2013.01.20. 13:29

most voltam kint futni és forgatási helyszíneket nézni jövő szombatra. 6 nap múlva kezdődik a filmezés - én már nagyon várom :)


3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr125028603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

angelocska 2013.01.20. 21:32:28

Muszáj megkérdeznem: mennyi időt vesz el Neked naponta az edzés és mennyit pihensz sorozatok között? Egyre kevésbé találom elégnek, amit csinálok... a Te testkompozíciód arról árulkodik, hogy valamit jobban csinálsz... diétában talán úton leszek hamarosan, de az edzés része? Aggyámán tanácsot, hogyan tudnék "Adonissza" lenni :)))

jayworkout 2013.01.21. 06:15:34

átlagosan fél óránál nem több. ha nagyon rámjön, akkor is max 1 óra :))) két széria között 1 perc nagyjából, két gyakorlat között teljesen változó :D csinálok valamit, kimegyek ránézni kajára, visszajövök, satöbbi :D márpedig itt a kajesz a legfontosabb szerintem

angelocska 2013.01.21. 07:34:32

@jayworkout: igen, az nagyon fontos :( Harcosok étrendje nekem nem menne, de egyéb böjtöléses technikák igen! Rajta leszek az ügyön :) Azért továbbra is érdekel az is, mit eszel! Örülök, hogy Te sem edzel sok órán át. Legalább ez biztató :D
süti beállítások módosítása