HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

Acélizmok

jayworkout 2014.02.05. 18:20

kedves Barátom, Palásti Imre írt most a testépítés egyik legalapvetőbb filmjéről, az Acélizmokról. arra hívja fel a figyelmet, hogy nem csak testépítőknek lehet érdekes, hanem bármilyen sportolónak, vagy nem sportolónak.

"Átlag halandó nem sokszor kerül olyan közel a testépítőkhöz, hogy tudja mit és hogyan csinálnak, mi megy végbe bennük amikor edzenek milyen a gondolkodásmódjuk."

ez bizony nagyon igaz.

arnold_victory.jpg

megvallom, jómagam sem láttam még a filmet, de meg fogom nézni, felkeltette a figyelmem ez a

cikk.

olvassátok el ti is :)

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr115800415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palásti Imre 2014.02.05. 18:46:50

Nagyon köszönöm és megtisztelő itt a blogon megosztva lenni :)
Az Acélizmokat én sem ismertem és azt kell mondjam olyan dokufilmről van szó amiből rengetegen meríthetnek a nézők és az olvasok.
Őszinteség, önismeret, kitartás és még sok izgalmas dolog a filmben és cikkben.
Mégegyszer köszi Jay.

radirpok123 2014.02.08. 14:23:20

Sziasztok, mindenképpen felhívnám a figyelmet arra, hogy ez csak RÉSZBEN dokumentumfilm, ahogy azt például az imdb-n is leírják (part scripted, part documentary). Akkoriban azt gondolták ugyanis, hogy pusztán a testépítésről készíteni egy dokumentumfilmet nem lenne elég érdekes, ezért mindenféle kitalált dramaturgiai elemmel próbálták feldobni. Tipikus példa amikor a versenyen az egyik srác keresi a pólóját és sehol sem találja (ez valós), előtte meg mutatnak néhány ellenfelet, akik egy focipályán röhögcsélnek, hogy milyen jó vicc lesz eldugni azt a pólót (ez megrendezett, kitalált, később vették fel).
Mindezt a film "hogy készült" filmjéből lehet megtudni, ami legalább ennyira érdekes, a címe "Raw Iron", és 25 évvel később készült: www.imdb.com/title/tt0369866
Nem olyan könnyen beszerezhető, mint a Pumping Iron, de érdemes utána járni.

CaptainTroll 2014.02.09. 14:26:56

Üdv!
Egy olyat kérdeznék ,hogy lesz majd valamikor egy olyan cikk ,hogy edzel most? Ez alatt azt értem ,hogy egyes napokon milyen gyakorlatokkal mennyit foglalkozol. Hány ismétléssel dolgozol és hány szériát csinálsz az adott ismétlésekkel, mennyit pihensz, stb,stb.. :)
Egyébként gratula az elért eredményért, és további sikereket kívánok! :)
süti beállítások módosítása