HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

harcosok étrendje

jayworkout 2011.11.08. 21:30

harcosok_etrendje_fb_avatar_v2.JPG A diéta, ami ellentmond a józan észnek. Amikor elolvastam ezt a mondatot, tudtam, hogy nekem találták ki. Éreztem, hogy tetszeni fog.
Szeptember elseje óta követem. Már kérdezték páran, hogy mikor fogom abbahagyni és egyre inkább biztos vagyok benne, hogy soha. :D Komolyan, mindenkinek így kellene ennie, ajánlom is minden ismerősömnek állandóan .. :D 

Leggyakrabban azt kérdezik meg, hogy bírom ki, hogy nem eszek egész nap? Nem döglök bele az éhségbe? Nem! Körülbelül 3 napig voltam éhes napközben, azóta egyáltalán nem, teljesen megszűnt.
A mai szokásos táplálkozás bukója a méregtelenítés hiánya. A harcosok étrendje ezt biztosítja és ezzel magasan ver minden más étrendet.
Amit legjobban szeretek benne, hogy minden egyes nap ünnepnap! Hatalmas lakomával és boldogsággal zárul. Ki ne szeretne jóllakva, telehassal feküdni menni, megnyugodva? Melyik diéta engedi még, hogy azt egyél amit akarsz és amennyit akarsz? Ja és hogy ezzel te teljesen szálkássá válsz és az is maradsz természetes módon? Sőt még akár izomnövelésre is jó? Hihetetlennek tűnhet, de igaz, tudományosan bizonyított és már sok ember sikereiről is olvashatunk.

Amit én tapasztaltam, mióta így eszek:

  • rengeteg energia, nem lehet lelőni napközben, több életkedv, vidámság
  • az edzésben nagyobb kitartás, több motiváció, nagyobb edzéskedv
  • jobban alszok éjszaka lakoma után, jobban kipihenem magam
  • nem vagyok fáradt soha
  • nem voltam beteg mióta elkezdtem
  • az nem tudom, hogy ettől van-e , de jobban ellenállok a hidegnek, szinte mindig melegem van és rövidnadrágban járok futni, mikor mások nagykabátban vannak :D
  • alapvetően boldogabb vagyok

 
Akinek kétségei vannak, csak próbálja ki egy hétig ! Garantálom, hogy utána nem akar majd visszaváltani a régi szokásaira.

 
harcosoketrendje.hu
harcosoketrendje.blog.hu
http://www.facebook.com/harcosoketrendje?ref=ts 

Címkék: harcosok étrendje

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr993364416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Harcosok Étrendje · http://harcosoketrendje.blog.hu/ 2011.11.11. 00:02:35

Jay! Nagyon jó írás! Magam sem fogalmazhattam volna jobban. Inspiráló, remélem, mindenki így érzi. A barátaidnak pedig jó élő példa vagy. Majd rájönnek idővel :-) Az a fontos, hogy Te már elindultál az úton.
Szerintem is a próba lényeg. Illetve, hogy majd megnéznek Téged, hiszen az angol mondás szerint: "What you see is what you get!", azaz "Amit látsz, azt kapod!"
Üdv,
Jilly Dávid

jayworkout 2011.11.11. 19:20:40

Köszönöm szépen :)

Giozo · http://ccedzesem.blog.hu/ 2012.03.02. 22:50:18

Hali
Jónak hangzik ez a harcosok étrendje, hétvégén utána is járok,s lehet belevágok én is:)

jayworkout 2012.03.03. 09:34:58

Üdv!
Nagyon helyes, nem fogod megbánni! Marha jó kis közösség van Facebook-on, oda mindig írhatsz, ha kérdésed van. Egyébként mióta csinálom és látják az eredményeimet, már elkezdte a testvérem és két jóbarátom is :)

ui. felvettelek a listámra!

Giozo · http://ccedzesem.blog.hu/ 2012.03.03. 17:44:48

Na neki is látok elolvasni, épp most "szereztem be" :D.
Reménykedek a jó eredményekben. Ja s kösz hogy felvettél:)

Giozo · http://ccedzesem.blog.hu/ 2012.03.03. 23:15:16

Olvasom a könyvet, de felmerült egy kérdés, melyre nem kaptam választ. Az alulétkezés fejezet nem tartalmazta, de naponta max hány ilyen étkezés lehet,s akkor is milyen mennyiségben?

jayworkout 2012.03.04. 07:49:23

nincs meghatározva, szóval korlátlan. de azért vedd figyelembe, hogy ez a méregtelenítési szakasz, úgyhogy ha 5 percenként eszel, akkor nem sokat ér! én egyszerre egy gyümölcsöt szoktam enni, ami épp van, legyen az alma, narancs, körte bármi. ehetsz friss gyümölcsöt v zöldséget 3-4 óránként akár. és mindennap legalább 1 natúr joghurt v kefír, az esti fehérjebeépítés eredményességéért. délután ha éhes vagy, vagy csak rágcsálni van kedved valamit egyél diákcsemegét, de ne mindennap. egyszerre max 1 marékkal. azt is írja a könyv, hha nagyon éhes vagy mehet 1-2 főtt tojás v kisebb fehérje, mondjuk sajt, de én soha nem csináltam, nem szoktam éhes lenni :)

Giozo · http://ccedzesem.blog.hu/ 2012.03.04. 09:58:36

Okés köszi az össszefoglalót:) Eképpen fogok tenni, amikor edzés van akkor is fogok elöte s utána bevinni fehérjét, csak hát 15 gramm fehérje mint kefir azt nem igazán tudom mennyi:) No meg a 15-20gramm rizs zabot is nehéz lesz kimérni:))

jayworkout 2012.03.04. 11:10:00

én nem szoktam méricskélni, érzésre csináld, ösztönösen, mint a túlevésnél :)

Giozo · http://ccedzesem.blog.hu/ 2012.03.04. 11:37:24

:)) Értem.Facebook kezelésében nemvok valami übermájer, hogy tudok a csoportba belépni?:D

jayworkout 2012.03.04. 13:21:17

csak lájkolni kell az oldalt
www.facebook.com/harcosoketrendje

és írhatsz is a falra
süti beállítások módosítása