HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

csak fejjel lefelé

jayworkout 2012.06.23. 16:13

csak a kézenállást gyakoroltam ma. hatalmas köszönet illeti Szundát (http://szundatraining.blogspot.com/) a kézenállós könyvért! rengeteget segített. kezdek ráérezni a technikára, idő kérdése és minden ismétlés tökéletes lesz. ma már többször is sikerült 15-20 mp-ig egyensúlyozni! a cél: 1 perc. mindennap rá fogok szánni fél órát, hogy tökéletesítsem az egyensúlyt, így lehet, hogy ez is benne lesz a júliusi videómban.

Lakoma: úgy adódott, hogy megint étterembe mentünk. megmutattam, hogy mennyit eszik egy harcos.
saláta, 2 személyes tál: csülök, rántott gombák, rántott sajt, 2 sajttalsonkával töltött csirkemell, 2 karaj, 2 libamájjal töltött borda, 2 bélszín, zöldségköret, fehérrizs. a végén még az asztalnál heccelődni akartak velem, hogy még lenne két hús, amit nem bírtak megenni... vigyorogva megettem :DDD . 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr964606573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása