HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

fegyenc harcos randi Bulmával

jayworkout 2013.01.14. 19:50

a vasárnapom valami eszméletlen jó volt. megbeszéltük az egyik legkedvesebb-legaranyosabb lánybarátommal, hogy edzünk, utána meg rendezünk egy hatalmas főzést ketten. az alaphangulatot már az első mondata megadta: 
- na most először hazamegyünk, elővesszük amink van, megmutatjuk egymásnak, összetesszük és utána kigondoljuk, hogy mi kell még...a teszkóból. :DDDD
bevásároltunk a közösen megálmodott vacsorához, aztán a szüleivel karöltve elmentünk a gimibe edzeni. csináltunk mindenfélét. egyébként, rengeteg férfiember megirigyelné Bulma képességeit, ugyanis ez az erős lány 3 mesterlépésre képes a 6-ból, kitűnő kivitelezéssel: az állásból állásba hídra, a nyújtott lábemelésre függeszkedésben és az egylábas guggolásra. le a kalappal. az eltoló zászló első lépésével is lelkesen próbálkozott. aztán tollasoztunk is, szenzációs sikerekkel. na jó, a végére tényleg belejöttünk. 
ezután indulás hozzá és megkezdtük a konyhai tevékenységeinket. nagyjából 2 és fél órán át sütöttünk, főztünk. közben atomjókat nevettünk. 
a lakoma:  fokhagymás sajtkrémleves rozskenyér pirítóssal, mustáros rántott hal magliszt bundában, rakott fantasztikum.
a rakott fantasztikum úgy nézett ki, hogy tepsiben egy sor párolt zöldség, egy sor marha darált hús (1 kg), egy sor tejföl, egy sor zöldséges barna rizs, egy sor tejföl és a tetejére reszelt füstölt sajt. íz-orgia.
aztán felvetődött, hogy nem tudja, honnan vettem a Jay nevet, úgyhogy megnéztük a Jay és Néma Bob visszavágot. :D
összefoglalva : egy remek napot töltöttünk el együtt, vidáman. még ilyet!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr65018404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomasu 2013.01.14. 20:56:00

"elővesszük amink van, megmutatjuk egymásnak, összetesszük és utána kigondoljuk, hogy mi kell még...a teszkóból. :DDDD"
Sírtam a röhögéstől.

A jay és néma bob visszavág az egyik kedvenc filmem.

Egy két,egy két há négy,
dzsá,dzsá,dzsá,
Füvet szívsz,
Füvet szívsz,K
oxot nyomsz,vedelsz sört,
vedelsz sör,sör,sör,
nagy rakéta kis dzsoja,ki szív dzsoját,mi szív dzsoját,tekerd meg és szívd ... hé adj egy szacsival...cenőd pénz kis gempa,lóvét nyom markomba,hogyha nem jön az a lé, akko huzzá elfelé ..a jumby csaaj,jaj hú de hú de hú de jó, ráfázom ha rámászom ...

jayworkout 2013.01.14. 21:06:30

:DDdddDDD ez a repet sokszor hallják tőlem a környezetemben élők.. :DD
süti beállítások módosítása