HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

jó kis érettségi

jayworkout 2013.05.07. 17:05

megérte ennyit készülni az emelt matekra :D pff ... persze, mindenki azt mondja, hogy a sajátja a legnehezebb. de akit tényleg érdekel, majd nézze meg milyen feladatokat kaptunk.. a korábbi évek érettségi sorain akadt kb 1-2 példa feladatlaponként, amivel volt egy kis gond, most valahogy 9-ből 6 ilyen volt. de nem csak szerintem volt nehéz. arról nem is beszélve, hogy az állítólagos érettségi felépítésnek sem felelt meg. ( feladattípusonként fel van osztva, hogy halmaz,gráf,kombinatorika 25%, algebra, számelmélet 20%, függvények 20%, geometria 20%, valószínűség, statisztika 15%) EHHEZ képest 9ből 4 feladat geometria. ok. logaritmus, exponenciális függvény, egyenlet, halmazos példák, integrálás sehol. tényleg összefoglalta a matematika tanulmányainkat. ja, nem.
egyébként  annyira durván rossz nem lett, 40-50% között van, ami szóbelivel 50-60%, ez így egy 100-110%os középérettséginek felel meg,  szóval a felvéteibe nem kavart be. de azért elég rosszul esett.

olyannyira, hogy legalább mozogtam egy kicsit. 

húzódzkodás
nigger húzódzkodás 3 x 8
kommandós húzódzkodás 2 x 8
húzódzkodás egyik oldal-  közép- másik oldal - 1 x 9

lábemelés
ablaktörő ablaktörlő - 2 x 8
lábemelés fejenállásban - 1 x 10

fekvőtámasz
egykezes egylábas fekvőtámasz - 1 x 8 mindkét kéz

tolódzkodás
oldaltól oldalig tolódzkodás - 2 x 5

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr465286579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása