HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

de jó VOLT

jayworkout 2013.07.09. 15:21

hát véget ért a második fesztivál is. egy napot voltam otthon a Hegyalja és a VOLT között, amit gyakorlatilag végigaludtam. de nem is baj, egész évben ezekre a napokra vártam, kiváló fesztiválok voltak :)

sajnálatos módon a Volton egy fénykép sem készült, mert ugyan elvittük a szuperfényképezőt, a memória kártyát csodálatos módon otthonhagytuk. :D


elsőként szeretném itt is megjegyezni, hogy nagyon köszönöm mégegyszer mindenkinek, aki odajött köszönni, gratulálni. nagyon jól esik. a VOLTosok lehagyták a Hegyaljásokat ebben a tekintetben :P
azért a legelképesztőbb az volt, hogy hajnali fél kettőkor, egy koncertre várva pihenésként fekvőztem egy kicsit a színpad előtt, de tényleg csak 3 egykezes egylábas, nem vittem túlzásba. felálltam, és máris ott volt egy kedves ember, hogy - te vagy Jay? :D - mindezt a sötétben. hajnali fél kettőkor. hogy??? :D

az egyik este, mikor kicsit nagyon vidámak voltunk már a tokajitól (igen, Sopronban is azt vettem :D), az egyik komám kitalálta, hogy szerezzek nekik cigarettát. bár gyalázatos küldetés, de akkor valahogy nem így gondoltam, ezért nekiálltam: a járókelő fesztiválozókhoz odamentem, és ezt mondtam: ha egy szál cigit, lemegyek állásból hídba és vissza. a kedvenc reakcióm: - na haver, persze, ha lemész és feljössz, akkor adok 3at is. - hát meglepődött :D :D :D összesen 12 szálat szedtem össze. de voltak olyan gonosz teremtések is, akik azt mondták, hogy csináljam meg úgy, hogy ne essen le a sapkám. hiába csináltam nagyon lassan, az mindig leesett :D

a következő délután sétálgattunk a napközbeni civil utcás sátrak között, és megláttunk egy katonás cuccot, ahol nyomták a fekvőket a lelkes próbálkozók. ilyen felirat volt: "ha elég kemény vagy, próbáld ki magad". a kis barátaim persze egyből elkezdték mondogatni, hogy na menjél már, csináld meg, tök mindegy mit kell. nekem igazából annyira nem volt kedvem. de aztán meguntam, hogy piszkálnak, úgyhogy belementem. odasétáltam a katonához, megkérdeztem mit kell csinálni.
- 60 fekvőtámasz, 1 perc alatt
- csak?
- *röhög* szoktál edzeni igaz?
- szoktam
- na most gázmaszkban és mellényben kell csinálnod.
- és úgy nehéz lesz?
- hát majd kiderül

felvettem a cuccokat, lenyomtam a 60at eléggé lazán, a végén a biztonság kedvéért egy zárt lábas egykezest, akkor is felröhögött a csávó.

- mit edzel?
- saját testsúly edzés, utcai edzés
- a sittes edzés, mi? :D
- jaja, fegyenc
- jó is az, sokkal jobb, mint a súlyzós

aztán még mutattam neki egy állásból állásba hidat. fun volt. kaptam ajándékba egy "magyar honvédség hungarian defence forces" karkötőt.

Szabszkrájb koncerten a circle pit első körében kifordult a bokám sikeresen, de persze hogy nem álltam ki :D :D :D aznap kicsit fájt a téma, de édesanyámnak hála, a jégzselével meggyógyítottam magam egy éjszaka alatt. jó, hogy ott volt. már a jégzselé. édesanyám nem volt ott.

sok-sok koncerten voltam itt is, de én a magyar zenekarokon éreztem magam a legjobban. most külön szeretném kiemelni (talán meglepő módon) a Bikini koncertjét, ami nem is maga a zenekar miatt volt nagy dolog, hanem Magyarország legzseniálisabb gitárosa miatt. amit Lukács Peta művelt, az egyszerűen leírhatatlan. soha nem volt még ilyen velem, de úgy magával ragadtak ezek a szólók, hogy könnyes szemmel vigyorogtam. hihetetlen. hogy legyen valami elképzelés:

a Fish! itt is hozta a formát, délután fél 5kori koncertet írtak ki nekik a szemetek. de egyáltalán nem úgy mentek a színpadra, hogy ezzel baj lenne. és megint akkora bulit csináltak, hogy a végére tolongás volt. zseniális.

voltam Tankcsapdán is, lol. nem szeretem a Tankcsapdát.

a Belga viszont nagyon király volt. nagyon élveztem. :D

ugyanez igaz a Brainsre, világszínvonalú zenekar.

voltam egy-két ilyen nagyobb koncerten, mint Papa Roach, Billy Talent, nem voltak rosszak. kiemelkedő a Parov Stelar, remek tánczene. imádom. az Example meg kifejezetten rossz volt. túlestünk az első csalódáson :F 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr285397571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jayworkout 2013.07.10. 23:27:47

kösz az elismerést metálocska
süti beállítások módosítása