HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

saját testsúlyos edzés - edzővel?

jayworkout 2013.12.19. 14:30

vajon mennyit segíthet neked egy olyan ember, aki már saját bőrén végigtapasztalta a dolgokat, bezsebelt pár nagyon nehéz erőelemet, gyakorlatot és a lehető legtöbb hasznos tanáccsal el tudna látni az utad során? mennyit ér a tapasztalat? időt, energiát spórolhat neked, ha segítséget kérsz. bárcsak nekem is lett volna ilyen az elején.

jak7.jpg

a lehetőség most Budapesten adott, a koma, akiről beszélek Jakus Levente . amiért nagyon tudom ajánlani, az az, hogy tényleg a saját bőrén tapasztalta ki a dolgokat, és rendesen utána is olvasott a gyakorlatoknak. nagyon tetszik a fizikás megközelítése mindenhez, ezt a blogjában is láthatjátok. 

jak6.jpg

nekem is segített az ősszel. egy közös edzés alkalmával annyi hasznos tanáccsal ellátott, hogy egy edzés alatt (!) közel megfogtam a teljes eltoló zászlót. ami azért nem semmi, tekintve, hogy hónapokig "próbálgattam" eredménytelenül.

jak4.jpg

neki "plusz súllyal" is megy :))


leginkább az erőelemek világában  van otthon, ezért is lett hamar szimpatikus, nem tagadom én is inkább ezt a vonalát kedvelem az utcai edzésnek. 

természetesen nem csak a legprofibb gyakorlatokat tudja jól, tehát ne ijedjetek meg, hogy csak és kizárólag a legnehezebb dolgokat oktatja, a kezdők is nyugodtan mehetnek hozzá. megtanít az alapokra is szívesen. 

jak1.jpg

azt vettem észre, ami nagyon jó, hogy mindig az ízületek védelmét tartja leginkább szem előtt, mindig a megfelelő gyakorlatokat adja, és nem siettet senkit. a fokozatosság bármilyen, szinte már betegesen durva elemet el lehet érni, ezt már párszor bizonyította is :

jak5.jpg

lányokat is szeretettel vár, megtanít húzódzkodni, fekvőtámaszozni, vagy amit csak szeretnétek :)

szóval bizony én őt nektek szívesen ajánlom joggal. ha kedvet kaptál ahhoz, hogy ne csak "ahogy sikerül" módon folyjon a fejlődésed, hanem előre tervezve és tökéletesen kivitelezve, a részletekért keresd meg itt:

Jakus Levente

az Örs vezér terétől nem messze tart edzéseket.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr805699519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Palásti Imre 2013.12.19. 17:12:36

Sajnos nem tudok leventével kapcsolatba kerülni személyesen, de azt hiszem nem kérdés, hogy csak olyantól kell tanulni aki már megcsinálta azt amit én is szeretnék!
Nagy Respect Leventének!

Fényhajú 2014.01.10. 11:13:47

Szia!

Tudnâl esetleg hozzà e-mail elérhetőséget?-mert facen nem talàltam ill én nem fészbukozok ìgy ott nem tudok üzenetet küldeni neki.

jayworkout 2014.01.12. 20:10:17

@Fényhajú: szia,

jakus.levente2@gmail.com
süti beállítások módosítása