HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

shit happens

jayworkout 2012.01.05. 17:10

alátört a lábam kosáron, egy felugrásból enyhén rosszul érkeztem, bedagadt a lábam. próbáltam a hidat, de nem ment. lóbalzsam + kibaszott örülés! jeeeee!

egyébként, kedves olvasóim, valaki tudna valamilyen tanácsot adni lábedzésre? most itt az ugrásra gondolok, hogy tudjak zsákolni. ugyanis hiába van 5x erősebb lábam mint barátaimnak, egylábas guggolás, vádliból is sokkal többet bírok, mégsem tudok nagyobbat ugrani, sőt kispál komám már a gyűrűt csapkodja és jólenne utolérni. akinek van ötletet örülnék, ha megosztaná. kösz!

 

Címkék: kosárlabda

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr493522314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

confidenceandpower_Flóra · http://confidenceandpower.blogspot.hu/ 2012.01.07. 08:31:15

Jajj Jay,

jobbulást! Pavellel szólva, ha ugrani akarsz, akkor ugorj többet. Magasabbra, távolra! Már van medicined is. Csinálhatsz guggolásból dobást, robbanékonyan. Falra. Bizony, a robbanékonyságra is külön kell edzeni... Gyorsan fejlődik. A gyorsított swing (accelerated/power swing) is segíthet. A swing felső pozíciójából nagy erővel kell húzni lefelé a súlyt, utána meg robbanékonyan pattintani. Sokkal gyorsabb, mint a normál lendítés, megsokszorozza a golyó súlyát. De a sok ugrás a legjobb. Sprintek, ingafutás is segíthet.

www.youtube.com/watch?v=0ZOT7POcAbY

www.youtube.com/watch?v=6UfJ126vK3A

A medicinben elképesztő lehetőségek vannak. Youtube it. Nagyon drukkolunk! Csak így tovább!

Zsolti
süti beállítások módosítása