HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

buli

jayworkout 2012.06.08. 16:26

hát ma most nincs idő edzeni, mióta hazajöttem iskolából pakolok. éljen a 80as évek buli! holnap jelentkezem

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr334573935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nevesenki 2012.06.08. 19:46:47

Üdv Jay!

Mi a véleményed a meztelen harcos(pavel tsatsouline) című könyvről?Olvastad? Kipróbáltad?Tervezem hogy megrendelem.Bárki akinek van véleménye róla írjon!

Előre is kösz a válaszokat!

nevesenki 2012.06.08. 19:49:43

A dragondoor oldalán a második legtöbb eladott könyv elvileg..De mégse hallani róla szinte semmit..

Giozo · http://ccedzesem.blog.hu/ 2012.06.08. 21:37:14

Nagyon jó könyv azt kell hogy mondjam. Bár tény, hogy csak az egylábas s az egykezes fekvőtámasszal foglalkozik a mesterlépésekből, de azt jól leírja. Ezen kívül még sokat lehet belőle tanulni, mint hogyan használjuk a többi izmainkat segítségül pl. fekvőtámasznál vagy a feszítéseket, préselést, hogy több erőt nyerjünk ki magunkból. Érdemes sztem elolvasni, s a tanácsokat megfogadni.

jayworkout 2012.06.09. 03:48:51

olvastam igen régebben, én is meg fogom venni. jó könyv. maguk a gyakorlatok nincsenek olyan részletesen lépésekre bontva, mint a fegyencedzésben, de rendkívül hasznos könyv. rengeteget segítenek a Pavel által leírt feszítési technikák. a gtg módszer segítségével pedig átléphetsz a nehézségeken, ha elakadtál. mindenképp érdemes megvenni a fegyencedzés könyvek mellé
süti beállítások módosítása