HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

paleo

jayworkout 2012.08.13. 14:36

elolvastam Szendi Gábor könyvét. sok dologban megerősített, ennek örültem. például, hogy semmi bajom nem lesz attól, hogy 20asával eszem a tojást :D lehet enni 30-at is. próbálok majd minél többször tojást enni hús helyett. amin még változtatni szeretnék, hogy több magvat egyek. a kecsketej megmarad, mert így azért nem olyan egészségtelen, mint az ipari tehéntej és szerintem hasznosabb, mint amennyire 'káros'. viszont a hüvelyeseket, azaz a sárgaborsót és a lencsét elhagyom teljesen. nem reagálok rá tökéletesen, nem erőltetem. babot fogok enni ritkábban. a durumtésztával is végeztem. ilyesmiket csak ünnepekkor, meg max. ha nagyon muszáj, vendégségben fogok enni. próbálok majd minél több nap csak zöldségre hagyatkozni, a barnarizs és az árpa megmarad, mert ezekkel vannak a legjobb tapasztalataim. ami a tejtermékeket illeti, a sajtot, túrót és a natúr joghurtot hagyom meg.
a teljes kiőrlésű liszttel is végeztem, zablisztet fogok használni ezentúl, ha valamit sütök.

szóval: fél-paleo harcos fegyenc lettem!

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr64710085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Góg István 2012.08.13. 14:47:16

Na már vártam, mikor fog elérni téged is a paleo! :P De jó látni, hogy nem lesz mindenkiből fanatikus, mint belőlem. Már az is pont elég, hogy a tésztát hanyagolod. Katódsugárcső nem ússza meg a fejést? :P (egész reggel ezen röhögtem. hogy lehet így elnevezni szerencsétlen állatot?! :D)

jayworkout 2012.08.13. 15:30:37

:D hát nem!
egyébként a magyar vizslámat Betonnak hívják. az előző kutyáim között pedig volt Akkumulátor és Rotációs kapa nevű is.

Hungarian Calisthenic 2012.08.13. 17:11:23

Ez a paleo micsoda? Vegetáriánus étrend?

kallamor 2012.08.13. 17:20:22

azt hittem eddig is eszerint eszel :)

jayworkout 2012.08.13. 22:13:50

@Hungarian Calisthenic: közel sem, a hús az egyik fő alapja :) lényegében arról szól, hogy úgy kellene ennünk, mint az ősembernek, mert azokhoz szokott hozzá a szervezetünk 25 millió év alatt, csak az utóbbi 10000 évben jelent meg a gabona, meg a tejtermékek állandó fogyasztása, amire még nem készült fel máig a szervezetünk. ezek okozzák az ún. civilizációs betegségeket (elhízás, cukorbetegség, szívbetegségek, rák, magas vérnyomás stb.)

@kallamor: hát nem egészen, még csak most jutottam el odáig, hogy elolvassam :)

gyipo 2012.08.14. 09:02:30

még két másik könyve is van Szendi Gábornak a témáról ha van időd azokat is olvasd el, bár igaz még én sem jutottam el odáig hogy végig nyomjam őket (na majd most a villámolvasással, ha majd működne már :D )
[ja amugy Ali voltam..:]

jayworkout 2012.08.14. 15:13:39

csőőő aLi :DDDD majd gyakorolunk és zsír lesz. egyébként ja, a többit is elolvasom majd, Malternak megvan mind.
süti beállítások módosítása