HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

közel a péntek

jayworkout 2012.09.06. 16:32

reggel: 
katonai nyomás  @24 - mindkét kézzel 1-1
szűk kézenállásban fekvőtámasz - 1x1
napüdvözlések
___________________________________
__________________________
kézenállásban fekvőtámasz


szabadon kézenállás gyakorlás
________
guggolás

(13) - egylábas guggolás @24 kg - 1 x 5 mindkét láb 
___
híd

(10) - állásból állásba híd - 1 x 2 - nagyon lassan, 0 lendülettel
______
palánk


behúzott palánk
földről eltolás teljes erőből 

a tornász gyakorlatokkal nagyon lassan haladok. bár igaz, hogy ezek már nem a játék kategória.. de fejlődöm.
______
zászló

esett az eső, vizes a rúd
___________
tolódzkodás

max előredőléses statikus tartás - ez mehet esőben is

Lakoma: saláta, kacsacombok, barnarizs, párolt zöldségek, rántotta

köszönet Petinek ezért a zenéért, kurvára tetszik!

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr704759422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungarian Calisthenic Community 2012.09.06. 20:58:37

Oh igen, Scar Symmetry nálam már régóta motivációs zene :)

jayworkout 2012.09.06. 22:10:35

nagyon állat, mondták, hogy ez olyan, mint a Leander, csak külföldi. és tényleg

Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.07. 21:39:57

Szia Jay!

A facebookon a Lifetilt oldalán találtam az átalakulásodra, fantasztikus, amit véghez vittél és viszel, egyszerűen minden tiszteletem a tiéd.
Én kb. 4-5 hete határoztam el, hogy megváltoztatom a külsőm és ezáltal az életemet. Ezt úgy két hete tett követte. Elkezdtem konditerembe járni és két hét (eddig 5edzés) alatt 3kilót sikerült fogynom. Egyelőre nincs komolyabb diétám, csak amit magamtól gondolok és olvasgattam, 3óránként próbálok enni, reggelire zabpelyhet stb. Viszont olyan a melóm, h ezt nem nagyon tudom betartani, mert olykor wc-re sincs időm elmenni (pékségben egyedüli eladó vagyok)...Viszont olvastam nálad a Harcosok étrendjéről, ami nagyon felkeltette az érdeklődésemet, elolvasgattam az ajánlókat stb.
De engem mégis egy igazi hús-vér ember véleménye érdekel. Szóval, amikor feldobtam szeretteimnek a témát, azt mondták, h nem egészséges, egyszerre ennyire megterhelni a gyomrot, nálad ez hogy jelentkezett? Pl. eleinte nem érezted, h szétdurran a pocakod? Valóban fogytál ettől? Szted, ha heti 3-szot edzek 2órát, akkor is fogyok, ha közben a harcosok étrendjét eszem? Nekem is nagy félelmem a bőröm...olvastam nálad a hóedzéseket, meg a hidegzuhanyt, olvastad valahol, ha hidegben edzel akkor az jót tesz a bőrnek? Nem szoktál megfázni?
Bocsi, h ideírtam ennyi mindent, de tényleg nagyon felkeltetted az érdeklődésemet, amúgy is kacsintgatok a fegyencedzés felé, bár sztem nehezebb bárminél (mint edzésforma), amit valaha is láttam. Előre is köszönöm, ha lesz rám energiád válaszolni!

További kitartást kívánok neked, üdv Gabi!

Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.07. 21:43:59

Ja bocsi azt elfelejtettem írni, h 30éves vagyok és 169cm magas és jelenleg 117kg.

jayworkout 2012.09.08. 10:30:35

hejhó!
sokkal egészségesebb, mint egész nap terhelni a szervezeted azzal, hogy állandóan eszel 3 óránként, és 0 időt hagysz a méregtelenítésre. az ember több ezer éven át így evett, csak az utóbbi időkben lett "divat" napközben össze vissza enni, ehhez még nem is alkalmazkodott a szervezetünk, nem véletlenül van ennyi elhízott ember. az elején még nem annyit ettem, mint amennyiről most képeket raktam ki, hanem mindig csak annyit, amíg jól laktam. mára ez ennyivé fejlődött az edzés mellett :D a harcosok étrendjével edzés nélkül is lefogynál, de persze az edzés nagyon királyul megdobja. azt ajánlom, hogy a konditermet hagyd ott, ahol van, és olvasd el a fegyencedzést. amiket én a videón csinálok, azok a legnehezebb gyakorlatok belőle. a fekvőtámasz például a fal melletti fekvőtámasznál kezdődik álló helyzetben, ez tényleg nehezebbnek tűnik bárminél? :)
hát igen, a bőröd nem lesz túl szép egy ideig, de minél hamarabb fogysz le, annál hamarabb fog elkezdeni visszahúzódni, ha nem teszel semmit, akkor meg így marad! mióta a harcosok étrendjén vagyok EGYSZER SEM voltam beteg, nem fáztam meg a -12 fokban kint. persze azért, mert nagyon odafigyelek, hogy csak minőségi ételeket vigyek be, magamnak főzök mindent, teljesen külön kajálok a családomtól. és egy jóerős multivitamin csomagot is szedek. és igen, a hidegben edzés húzza a bőrt, meg a hidegzuhany is, de a zöldtea is bőrfeszesítő.
egy jó tanács: fényképezd le magad most félmeztelenül, mert mikor lefogytál, nagyon menő lesz odatenni mellé! én nagyon sajnálom, hogy nincs kép rólam abból az időből, amikor 92 kiló voltam :D csak a 80 kilós képet tudtam mellétenni. ha van időd rá, vezess blogot, mert az is rendkívül nagy motiváció, hogy ne csalj el egy-egy edzést, vagy kaját, mert várnak az olvasóid és egyszerűen nem teheted meg! :)
sok sikert kívánok, ne felejtsd el, hogy az egész inkább fejben dől el, ott kell a legerősebbnek lenni. soha ne tántorítsanak el a kétségek és gyötrelmek, ne hallgass arra, aki azt mondja, nem vagy képes rá! MEG TUDOD CSINÁLNI !

üdv.Jay

Még duci vagyok, de változni akarok! 2012.09.09. 00:21:19

@jayworkout: Olyan lelkesítő levelet írtál, hogy holnap, illetve már ma megveszem, azaz megrendelem a harcosok étrendje c. könyvet. A fegyencedzésen is gondolkodom erősen...mármint a könyvön...A félmeztelen fotókat csütörtökön csináltam meg, de nagyon nehezen vettem rá magam, sztem ha "szép" leszek emlékezni sem akarok erre, ami most van...
Köszönöm kimerítő válaszod!:)

Puszi Gabi

jayworkout 2012.09.09. 10:48:48

helyes, hajrá! a félmeztelen fotók nagyon jól fognak mutatni az új éned mellett :)
süti beállítások módosítása