HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

készülés a nyárra

jayworkout 2013.04.16. 14:02

nem nagyon vagyok most netközelben, ahogy észrevehettétek, erősen készülök az emelt matek és középfizika érettségikre. de mától folytatom az edzést.

most kis váltás jön: félreteszem júniusig a max erő edzést és max izmosításra állok át főleg. ennek megfelelően 4 x 8-12 es szériák mindenből, ennek megfelelő gyakorlatokkal, tehát amiből még nem menne 4 x 8 legalább, ott könnyítek a gyakorlaton. insanityt is nyomok majd párat, meg jobban odafigyelek a kajára, mert mostanában, nagyjából húsvét óta kicsit elengedtem magam, sok hülyeséget ettem, meg néhányszor módszeresen ittam egy-egy bulin, szóval ideje helyreállítani a rendet! :)

így kéne kinézni nyárra:



szóval: n tart a végtelen tökéletesség felé. 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr985229568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chapell 2013.04.16. 14:11:45

Levágatod a hajad, szakállat növesztesz, meglesz ez a nyárra ;D

MetalBogyó · www.reavensworkout.blogspot.com 2013.04.16. 20:54:39

A tetoválásokat se felejthetjük el. :) Egyébként díjnyertes példakép, egy darabig ott lebeghet az ember szeme előtt. :DD
süti beállítások módosítása