HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

egészen érdekes

jayworkout 2013.07.22. 17:47

dolgot találtam most ki. vagyis igazából nem érdekes, hanem leegyszerűsített. innentől kezdve semmi mást nem fogok edzeni egész héten, csak az egykezes húzódzkodást és a támaszmérleget gyakorlom. heti hatszor.

természetesen lesz heti egy szinten tartó edzés az összes többi gyakorlatból, de azokat most nem is nehezítem addig, kizárólag erre a két fő gyakorlatra koncentrálok és ezeket tökéletesítem, amíg el nem érem őket, megfelelő formával.

Pavelesen hangzik ez... ja, mert az.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr585419024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szunda training · http://szundatraining.blogspot.hu/ 2013.07.23. 14:38:37

Szia Jay,

engedd meg, hogy így kéretlenül is tanácsot osztogassak (ha nem fogadod meg az is jó, mert azzal is jó irányba fogsz haladni....mindjárt kiderül mire gondolok)

A GTG egy nagyon király és nagyon hasznos módszer, de saját tapasztalatom szerint nem lehet sokáig csinálni (pár hónapig maximum). Ez azért nem jó ebben az esetben, mert azok a gyakorlatok, amiket kiválasztottál nem valószínű, hogy ennyi idő alatt össze fognak jönni nehézségük miatt (bár nagyon boldog lennék, ha rámcáfolnál).

Azt vettem észre, hogy gyorsan váltogatod az edzésterveidet (a legutóbbi, nyárra meghirdetett terved július 12-én volt), ami arra enged következtetni, hogy szereted a változatosságot, a GTG-vel ez nem fog menni (persze itt van a "same but different" megoldás is , de tapasztalatom szerint az sem sokat segít a GTG-nek hosszú távú alkalmazásában)

Mivel feltétlenül fontos lenne, hogy kitarts egy program mellett hosszú távon a tervezett gyakorlatoknak eléréséhez, ezért egy sokkal követhetőbb módszert javasolnék neked, ami nem más mint a Coach Sommer által elkészített, Foundation One anyagában leírt módszer.

Válassz ki magadnak 5 gyakorlatot (nem kell az F1-ben leírt gyakorlatokat használni, ha van saját célod akkor azoknak megfelelő gyakorlatokat válassz), használd a Master Plan-t és dolgozz kitartóan.

Változatos lesz és sokkal tarthatóbb mint a GTG, sokkal tovább lehet jutni vele véleményem szerint.

És hogy miért írtam, azt, hogy ha nem fogadod meg a tanácsomat és dacból inkább hónapokig nyomod a GTG-t, akkor is jó irányba fogsz haladni? Azért mert ha kitartóan nyomod a GTG-t akkor is eléred a célodat....de ehhez az kell, hogy tényleg ne változtass rajta akár hónapokig.

Egy gyors tipp még: az egykezes húzódzkodást én annak idején a nagyon lassú (10-20 mp) negatív egykezes húzódzkodással értem el (jelenleg az ujj asszisztáltat tesztelem), Ido Portal is azzal dolgozik (Ido emberei is jó eredményeket érnek el vele), szóval merem ajánlani arra, hogy a Master Plan-be beletéve elérd az egykezes húzódzkodást.

Jó hosszúra sikeredett ez a hozzászólás, remélem tudtam vele segíteni, mert a célom csak ez volt vele :-)

Jó edzést

Zoli

jayworkout 2013.07.23. 19:21:13

szia,

először is: nagy megtiszteltetés, hogy még mindig olvasol :)

köszönöm szépen a tanácsodat, de azért kezdtem most ezt el, mert az egykezes húzódzkodás biztatóan közel van (nagyon keveseket kell már segíteni a másik kézzel), és a támaszmérlegen is sokat dolgoztam már, így ha most kizárólag ezekre koncentrálok, viszonylag hamar el fogom érni őket meglátásom szerint. az egykezes húzódzkodás hetek kérdése, és szerintem a támaszmérleg is meg lesz augusztus végéig.

onnantól kezdve pedig megint újra kell keverni a kártyát, mert bekerülnek a képbe a súlyzók :)

köszönöm szépen mégegyszer a hozzászólásod :)

üdv. Jay

n1k 2013.07.24. 11:20:46

Helló

Támaszmérlegbe jelenleg hol tartasz? Esetleg egy kép róla?

jayworkout 2013.07.24. 12:24:55

@Ambrey: a falnál gyakorlom éppen, meg a többi Valkovszki Attila videójából vett rávezetőt.

most még nem csinálok képet
süti beállítások módosítása