HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

lábazzunk, mert muszáj

jayworkout 2013.09.10. 12:20

ígéretemhez híven, tegnap elkezdődött a komoly edzés. valóban az volt, megszenvedtem vele. az edzés végén különösen kellemes volt a belleket felhozni a mélygarázsból. két szobatársammal edzettünk, Palival és Bencével. de a többiek érdeklődéséből ítélve fogunk sokan is edzeni együtt. jó lesz. 

na szóval, a kolis kondi még nem volt tegnap nyitva, ezért az edzést a B jelű nappal kezdtem.

bemelegítés
ugrálókötél
egylábas guggolás 2x5
egylábas guggolás @24 kg 3x4
egylábas guggolás @16 kg 3x8
egylábas guggolásból felugrás haladással (ügetés) 3x12

a 3. körök mindig eléggé kemények voltak. nagyon. egy edzésen lefedve a nehéz, közepes és könnyebb gyakorlatok. brutális lesz ez a program. a 24es guggolásnál még sokszor le kellett tenni kicsit a lábam egy pillanatra, ezt ki kell küszöbölni, addig fogok ezen a súlyon maradni, amíg magabiztosan és könnyedén nem megy. aztán építem fel a 32essel 1x1-ről. a 16os guggolás a 24 után egy kicsit fellélegzés volt. egy ideig. aztán a nagyobb ismétlésszám miatt ez is eléggé durva volt. ezekután még a 12es ismétlésszámú egylábas ügetés a gyilkolás vége volt. már nagyon kellett a szuperharcos energiagyűjtés hozzá. egyébként jó volt, hogy néztek, biztosabban teljesítek így. meg bennem van az, hogy GYERÜNK MÁR, OTT VÁRJA, HOGY MIKOR FOLYTATOD.

szóval így már érthetőbb, hogy miért volt kellemes feljönni a lépcsőn... :)

a kajám nagyon tetszett tegnap is a többieknek (is). rájöttem, hogy a köles az abszolút kedvenc köretem. nagyon finom. egyszerűen nincsen rá szó. sem több szóból álló kifejezés, ha már itt tartunk. szóval ez:

tejszínes-hagymás-sajtos csirkemell, magyaros fűszerezésű kölessel, sajtkockák

ma már lesz kondi, úgyhogy megyek tovább a programmal, a "C"-vel folytatva.

pénteken pedig megyek haza, úgyhogy megy tovább a video blog (vlog) is. téma:

Street Workout vs Fegyencedzés.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr935505686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása