HTML

facebook

jay's workout

Edzés és kajanapló . Fegyencedzés, kettlebell, utcai edzés, irányított böjt és egyebek.

Metálocska

nőies edzés igényesen. 

metálos Workout Girl

Utolsó kommentek

játszótér építés 2.

jayworkout 2012.03.10. 17:54

folytatódtak a munkálatok, életemben először flexeltem! nagyon komoly volt :DD . mostmár tökéletesen készen áll a hely, ástam is két gödröt. csöveket kell szereznem. remélem minél hamarabb kész lesz!

találtam egy nagyon jó videót a sárkány zászlóhoz (dragon flag) - a rocky 4 óta nagyon akarom csinálni, szerintem mostmár készenállok hozzá! úgyhogy pénteki naphoz hozzáadva.

Fekvőtámasz - (9) - Emelőkaros fekvőtámasz labdával - jobb kéz 18/9 bal kéz 14/9/4
egy szériával többet csináltam most a bal kézre, mert szegény le van maradva

100 teljes fekvő kihívás:  50
tudtam én, hogy fog ez haladni!


Palánk progresszió - földön, korláton, fal mellett, mindenhol :)

Nigger fekvőtámasz - 1 x 4 mindkét oldalra
Máltai fekvőtámasz - 1 x 7
Gekkó fekvőtámasz fordított csuklóval - 5-5 mindkét lábat külön emelve
Felemás fekvőtámasz váltott kézzel kirobbanóan - 1 x 10

Insanityt nem csináltam, most egyszerűen nem volt kedvem hozzá, csináltam sok mindent ma, ha nincs kedvem éppen, minek erőltetni :D majd holnap. aztán meg végre már következő szakasz jön :D

Lakoma: saláta, májrizottó, székelykáposzta, húsleves
 

 

Címkék: fekvőtámasz palánk fegyencedzés harcosok étrendje felemás fekvőtámasz niggerfekvőtámasz emelőkaros fekvőtámasz játszótér építés máltai fekvőtámasz gekkó fekvőtámasz

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jayworkout.blog.hu/api/trackback/id/tr404306844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

confidenceandpower_Flóra · http://confidenceandpower.blogspot.hu/ 2012.03.10. 19:37:10

Hajrá Jay!

Várom már a végeredményt, biztos nagyon izgalmas a mun ka. Ez a zászlót hasonló indíttatásból :D én is csináltam. Brutális.

Szerintem objektívebb eredményt kapsz, ha mondjuk pihenőnapon ugrasz neki a maxnak. Motivációképpen fogadd az alábbi videót. Ahhoz képest, hogy milyen könnyű a srác és hogy milyen jó egyéb gyakorlatokban... Nemsoká egy szinten lesztek... ;) Meg neked amúgyis több időd van. :)

www.youtube.com/watch?v=w6ywLYfH9Z4

Nem tudom, láttad-e, de tud egykezest is. Oldalról fotózva pedig nem látszik, hogy mennyire megy ki a csípő. Trükkös a fiú :D

www.youtube.com/watch?v=MlRCAJbwjMs

Hajrá Jay!

- Zsolti

jayworkout 2012.03.10. 20:10:25

épp most gondolkodtam egy kis újításon, minden reggel fogok egy kis edzést csinálni és akkor fogom ezeket a maxokat nézni.

al kavadlo, aki mindig vigyorog :D láttam szerintem az összes videóját már. tényleg durva gyakorlatokat tud, de ha már ő lett a fegyencedzés 2 egyik arca, akkor gondolom ismeri az 1et, elvárnám tőle, hogy virítson a mesterlépésékben :D állásból állásba híd, egykezes fekvő csípőmozgás nélkül, egykezes kézenállásban fekvő.. meg arra is kíváncsi lennék, mennyit tud azokból, amikről már láttam videóit, csak kis ismétlésszámmal: egylábas guggolásból, lábemelésből rúdig, egykezes húzódzkodás
süti beállítások módosítása